Bebis....

Noas 2 års dag närmar sig med stormsteg! tänk att han redan har blivit så stor :-o
Vad ska man hitta på till han i födelsedags present? Han kommer få kläder, för de behöver han verkligen. men mer då? han har ju allt i leksaksväg väg.
Funderar på om han ska få en 3 hjuling. kan ju vara kul nu till våren. samtidigt så har han ju en motordriven motorcyckel och en bobby car....
*suck*

Å frågar man honom vad han vill ha så får man till svar "BEBIS" Nä men inte vill du ha en bebis Noa. Vad önskar du dig i present?... inget svar.. Noa Vad önskar du dig? "mamma... en BEBIS"
Vad vill Noa ha på tårtan då? BEBIS.. men Noa nåt annat vill du väl ha på tårtan!? BEBIS

Jahapp... nån som har en bebis att ge noa i födelsedags present? ;-)

Kram på er


Kommentarer
Postat av: Broderibruden

Han kanske vill ha en bebisdocka? Gillar han bilar? Det finns ju roliga bilar av plast. Valdemar fyller 4 år nu på söndag, tänk vad tiden går! Han önskar sig en stor lyftkran, en bandtraktor och bilar av metall. Han fick böcker då han fyllde två år. Det är väl en bra present? När fyller han?

2010-03-02 @ 09:43:52
Postat av: angela

Docka har han, två st. så de får räcka ;-)

Nä bilar är inget han direkt gillar än. lika så böcker :-( han tycker absolut inte om att man läser för honom. de e först nu som han gillar att bläddra i dom. Men böcker har jag samlat på mig en hel del. Han fick massor i dop present och lika så i 1 års present.

Han fyller 16e mars.

kram

2010-03-02 @ 13:33:34
URL: http://lilleprins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0