Hela helgen i korthet

Japp då ska vi se, vi tar väl helgen dag för dag va :-)

Fredag: Lilies mamma kom och hämtade mig för att vi skulle fixa allt inför Lilies möhippa som skulle äga rum på lördagen, vi började dagen med en tripp till kungsholmen där vi köpte ett presentkort på spa behandlingar (helkroppsmassage, ansikts behandling och fotspa) även 2 st airbrush så hon får en fin färg till både bröllop och bröllopsresa.
sedan skulle bilen åka till affären för att handla all mat men de blev istället till att åka till Lilie och sen ta henne till Farsta för att handla kläder inför den stora dagen, vi käkade hamburgare och hallelulia jag kastade i mig hela i ett naffs och mådde inte alls illa. Noa va jätte glad över att få käka hamburgare två dar i rad.
vi hittade en hel uppsättning kläder till Lilie och vi köpte även sugarpaste till bröllopstårtan från panduro av alla butiker :-) hoppas bara att den är bra!

Sen åkte vi till Lilies mamma och fikade en stund, sen körde hon hem oss för jag va såååå trött.
vi stannade till hos mamma så vi kunde lämna bilstolen där men jag och Noa vi gick hem rätt snabbt.
vi la oss på soffan och mös en stund och sen vaknade jag till vid 3 tiden, Noa sov uppe på mig, TVn va på, lamporna tända och mobilen hade både ringt och jag hade fått flera sms utan att varesig jag eller Noa hade reagerat. men jag klädde bara av mig och la mig i sängen! första missade samtalet jag hade hade kommit redan 19.50 så innan de hade jag ju somnat.

Lördag: vi började med att stiga upp "tidigt" vid 8 tiden och Noa fick ett bad och jag en dusch. sen packade jag ihop våra saker och sen gick jag med Noa till mamma.
Marita(lilies mamma) ringde när jag va på väg till mamma och sa att hon redan va där och väntade.
Noa han fann sig direkt, han tog och bar sin lilla resväska och vinkade och pussade mig hejdå och satte sig vid frukostbordet hos mamma!

vi började med en trip till systemet då vi antog att de skulle vara lugnast då, killen i kassan han började flörta gärnet med mig och Marita stod vid andra sidan bandet och skrattade som en tok för hon tyckte att de va så gulligt och rart :-D
sen va de vidare till coop för handlig av all mat och sen vidare hem till dom. saken va ju den att de va sagt att de skulle regna, vilket de oxå gjorde litegrann. så vi hade avbokat att köra picknic å vi hade lokalen i Maritas område istället!
jag lagade all mat, rostad potatis med minimorötter och örter, laxsida med cilli citron örter, kyckling filer med örter och cilli, en chillisås och spenatsallad med fårost. lilie älskar chilli så de blev temat ;-) men inte för starkt!

vi hade en trevlig dag/kväll... lekar och skvaller avlöste varandra och för mig slutade kvällen rätt tvärt pga. problem med Noas knapp.

Söndag: tidig morgon, tog ett bad med noa, han tvättade mitt hår! vi tog de lugnt på morgonen och sen gick vi till mamma då min lillebror fyllde hela 17 år!
han fick en kudde som noa valde på ikea (han valde en likadan till sig själv) ett chilliträd fick han oxå och en samlingsbox med backpacker spelen till sin macbook. det ville han ha.
Frammåt eftermiddagen åkte vi som kunde och tittade på fotbollsmatch på söderstadion där vårt lag tog 3 poäng.
Min lillebror spelar i samma lag men för ungdom. så hela familjen vi är rätt fotbollsskadade allesammans. Noa han somnade dock mot slutet av ren utmattning.
sen blev de hem käkade lite (försökte) och sen hem.
Jag somnade när jag nattade Noa och vaknade först i morse, så de blev en tidig kväll igår med.
Men de va helt klart en välbehövd sömn.

Idag har vi mest tagit det lugnt, min mage mår väl sisådär så de har inte funkat att göra annat än att ta det lugnt.
vi va ute en ganska lång sväng med carro bror och Loke, lekte och tog en skogsprommis. sen gick vi en runda och käkade lunch tillsammans, jag försökte pilla i mig en sallad men nja.... kanske att jag fick i mig halva.

Noa och jag vi gick hem sen, vi har tagit de lugnt, städat lite och lagat mat jag gjorde tortelini till mig som smakade så illa att jag trodde att jag skulle kräkas.
dom va sååå salta att det var vidrigt. men mamma hade kvar maten jag inte käkade upp igår (pizza) så noa och jag knatade dit.
Noa han somnade på vägen, och jag fick i mig de mesta av maten. men nu mår jag riktigt illa.
så detta inlägg har tagit nästan en timma att skriva.

Nu ska jag banne mig ta en dusch och sen ska jag sova.

Kram på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0